Eten & drinken aan het strand

De menukaart van onze strandtent is zeer wisselend en bevat veel seizoensproducten; zo serveren we in de winter erwtensoep en in de zomer een pastasalade. Doordat ons terras overdekt kan worden kunt u ongeacht het weer of het seizoen bij ons terecht, of dat nu is voor een lekkere kop koffie of een lekkere maaltijd. Hieronder geven we u een indruk van de menukaart, we onderscheiden 3 categorie├źn

 

Snelle Hap

Aan ons snackloket kunnen strandgasten of passanten terecht voor een snelle hap, te denken aan een frietje, een broodje, een tosti, etc. Uiteraard kan dit ook op het terras genuttigd worden, maar op deze manier hoeft u niet lang te wachten.

 

Gezonde Maaltijd

We hebben veel gezonde gerechten op de kaart staan, we merken dat hier veel vraag naar is. De hardlopers zijn de Italiaanse salades en de diverse luxe broodjes, zoals de olijvenciabatta en de sandwich met gerookte zalm.

 

Grote trek

Hongerig geworden van een dagje strand of strandwandeling? Voor deze mensen hebben heerlijke maaltijden, van Zeeuwse mosselen tot diverse pasta en vleesgerechten. Voor lekker eten aan het strand in Renesse moet u bij strandpaviljoen Kijkduin zijn.